VAPRO partener HART Consulting la conferinta „Cultura organizationala: sanatate si securitate in munca”

ianuarie 24, 2013

VAPRO Romania este partenerul HART Consulting in cadrul conferintei cu tema „Cultura organizationala: sanatate si securitate in munca”

Siguranta si securitatea in munca sunt fundamentale pentru reputatia si profitabilitatea unei companii, iar siguranta si securitatea incep de la angajati. Publicatiile si rapoartele actuale, la nivel national si international, arata ca 70-80% din accidentele de munca sunt atribuite factorului uman. In 2011, in Romania, a fost raportat un numar de 3.681 de persoane care au suferit accidente de munca, mai superficiale sau mai grave, incluzandu-le si pe cele mortale. In 2012, numarul acestora a scazut la 2.600 in primele 9 luni, iar industriile in care tragediile s-au produs cel mai adesea au ramas constructiile, transporturile, industria extractiva.

In acest context, preocuparea pentru siguranta si securitatea in munca este nu numai justificata, ci absolut necesara.

Incepand din 2007 VAPRO Romania a obtinut peste 10 mil de Euro fonduri europene nerambursabile pentru aproximativ 50 de companii client, in scopul implementarii unor proiecte de imbunatatire a sanatatii si securitatii la locul de munca si mentinerea unui mediu de lucru sigur pentru angajati. De asemenea, la nivel international, VAPRO ofera servicii specializate in sfera SSM, pornind de la consultanta, planuri, analize de risc si pana la trainingul angajatilor.

Va invitam asadar, marti, 12 Februarie, intre orele 9.00 – 13.00, la Hotel Howard Johnson, Bucuresti sa participati alaturi de noi si partenerii nostri la conferinta „Cultura organizationala: sanatate si securitate in munca”.

Toti clientii si partenerii VAPRO beneficiaza de 15% reducere din taxa de inscriere.

Pentru mai multe detalii legate de conditiile de participare va rugam accesati urmatorul link:

http://www.hart.ro/ro/conferinta/cultura-organizationala-sanatate-si-securitate-in-munca/

Comentariile sunt închise.

inapoi