Termeni si conditii VAPRO

Informatiile continute pe acest site sunt doar informatii generale. Avand in vedere natura schimbatoare a legilor si reglementarilor, precum si pericolele inerente de comunicare electronice, pot exista intarzieri, omisiuni sau inexactitati in informatiile furnizate pe site-ul VAPRO. Informatiile furnizate site-ul VAPRO nu pot fi considerate ca recomandari juridice, financiare, fiscale sau alte sfaturi profesionale. Prin urmare, pe baza acestor informatii, nu ar trebui luate decizii de afaceri fara o asistenta profesionala prealabila.

Desi am avut cea mai mare grija posibila atunci cand am compilat si in mentinerea informatiilor furnizate pe acest site VAPRO nu garantam ca aceste informatii sunt complete, actuale si/sau corecte. VAPRO nu accepta nici o raspundere pentru pierderile directe sau indirecte care rezulta din actiunile intreprinse ca raspuns la aceste informatii cu exceptia cazului in care se dovedeste intentia sau neglijenta grava din partea VAPRO. Site-urile apartinand altor entitati economice sau persoane fizice ale caror link-uri sunt incluse in acest site nu sunt controlate, create si/sau mentinute de VAPRO. Prin urmare, VAPRO nu accepta nici o raspundere pentru continutul acestor site-urilor.

Acest site si continutul sau sunt protejate prin reglementarile legale privind dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala. Cu exceptia utilizarii  necomerciale, pentru uz personal, nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusa, stocata intr-un sistem de regasire sau transmisa sub orice forma sau prin orice mijloace, (electronic, mecanic, fotocopiere, inregistrare, etc.) fara aprobarea prealabila a VAPRO.
Daca aveti comentarii cu privire la continutul sau operarea acestui site, va rugam sa ne contactati folosind formularul nostru de contact.

Termenii si conditiile VAPRO se aplica exclusiv la acest site, la toate paginile si subpaginile accesate direct, ca un vizitator sau un utilizator inregistrat.
Prin accesarea www.vapro.ro sunteti de acord sa va conformati acestor termeni si conditii, inclusiv oricaror documente, politici si indicatii incluse  aici (denumite colectiv in continuare „Termeni” sau „acordul”). Acesti Termeni guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ului VAPRO. Astfel cum sunt utilizati in prezentul document, termenii „VAPRO”, „noi”, „noi” sau „al nostru” inseamna VAPRO Romania si „Utilizator”, „tu” sau „dumneavoastra”.
In plus, anumite portiuni sau pagini ale acestui site sunt supuse unor limitari de responsabilitate suplimentare. In cazul unui conflict intre aceste informatii si limitarile de responsabilitate suplimentare, acestea din urma vor guverna acele portiuni sau pagini.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI, VA RUGAM SA NU ACCESATI SAU FOLOSITI SITE-UL VAPRO.

 1. Accesul la si utilizarea de continut de pe VAPRO

Permisiunea de a face si de a folosi intern copii ale textului, grafica, imagini, fisiere video si audio si alte informatii („Continut”) de la VAPRO se acorda sub rezerva urmatoarelor conditii:

 • Orice copii sunt utilizate numai pentru uzul personal, necomercial, al utilizatorului.
 • Orice copii trebuie sa includa urmatoarea nota de copyright: „Copyright 2015 VAPRO. Toate drepturile rezervate.”

Fara o autorizare prealabila in scris a VAPRO, utilizatorul nu poate:

 • Decompila sau modifica orice parte din software-ul asociat cu reteaua si serverul VAPRO.
 • Folosi orice meta tag-uri sau orice alt „text ascuns” folosind numele VAPRO sau orice alta marca VAPRO fara acordul prealabil scris al VAPRO
 • Utilizarea in tehnici “frame” pentru marci, logo, sau alte informatii proprietare (inclusiv imagini, text, design, formularistica) VAPRO sau de a folosi orice alta marca VAPRO cu exceptia celor prevazute in licenta limitata de cele de mai sus sau sa depaseasca accesul limitat autorizat la site-ul VAPRO.

VAPRO isi rezerva dreptul de a modifica, respinge sau elimina orice informatii care sunt transmise catre serverul sau atunci cand considera ca a aparut o incalcare a acestor termeni si conditii si de a suspenda serviciul pentru orice motiv. Utilizarea neautorizata a acestui site sau a infrastructurii de retea si/sau de afisare a datelor de catre o persoana sau entitate care nu este utilizator autorizat al contului este ilegala si VAPRO  isi rezerva dreptul de a actiona in consecinta. Acest site poate sa contina si alte drepturi de proprietate sau descrieri de produse, servicii, procese sau tehnologii detinute de VAPRO sau terte parti. Cu exceptia faptului ca dreptul acordat mai sus se limiteaza la a face si de a folosi intern copii ale continutului acestui site, nimic continut in acest document nu va fi interpretat ca acordare a unei licente de utilizare in conformitate cu orice drept de autor, marca inregistrata, brevet sau alte drepturi de proprietate intelectuala de orice alta terta parte.

 1. Cerinte pentru conectarea la VAPRO.

Utilizatorul poate crea un link la acest site, sub rezerva urmatoarelor linii directoare:

 • Link-urile pot fi doar catre pagina de principala, si nu catre subpagini.
 • Link-ul VAPRO nu trebuie sa apara conectat la orice alte sigle si grafica.
 • Link-ul VAPRO nu trebuie sa fie utilizat in orice mod care implica o aprobare de catre VAPRO a oricarei parti terte sau a produsului ori serviciului.
 • Numele VAPRO nu trebuie sa fie asociat cu publicitate inselatoare, comentarii calomniatoare sau  utilizat in orice mod care va tinde sa raneasca sau sa compromita reputatia noastra profesionala.

VAPRO poate revizui site-ul utilizatorului si utilizarea de logo-uri VAPRO si indica utilizatorului sa schimbe locatia, dimensiunea, tipul si culoarea de utilizare de logo-ul VAPRO. Utilizatorul va elimina orice link-uri si/sau intrerupe utilizarea a orice logo VAPRO imediat, la cererea VAPRO. Hyperlink-ul de text trebuie sa includa numele companiei: VAPRO. Nu este permisa restilizarea acestuia.

 1. Garantie.

VAPRO si furnizorii acestuia ofera spre utilizare site-ul VAPRO „ca atare”, asa cum este disponibil, cu toate defectele existente, si nu ofera alte garantii si conditii explicite, implicite sau statutare, potrivite pentru un anumit scop, titlu, incompatibilitate a programelor software, integrare, sau a celor care pot aparea pe parcursul activitatii de comert.
De asemenea, nu exista nici o garantie privitor la lipsa de virusi sau alte coduri de dezactivare sau conditionare, neglijente sau a lipsei de efort privind manopera. Intregul risc care decurge din utilizarea, calitatea sau performanta site-ul VAPRO va apartine. In plus VAPRO nu garanteaza ca informatiile, software-ul, continutul si caracteristicile disponibile prin intermediul site-ului vor fi neintrerupte, fara erori, furnizate corect sau complet, ori sa fie disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

 1. Limitarea raspunderii.

In nici un caz VAPRO nu va fi tinuta responsabila pentru daune speciale, directe, indirecte, punitive, incidentale sau de consecinta (inclusiv dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, intreruperea afacerilor, pierderea programelor sau a informatiilor) sau orice alte daune survenite in orice mod din sau in legatura cu disponibilitatea, utilizarea, recurgerea la performanta site-ul VAPRO, inclusiv virusi presupus a fi fost obtinuti prin intermediul site-ul VAPRO, chiar daca VAPRO a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune si indiferent de forma de actiune legala.

 1. Intrerupere potentiala de furnizare a serviciilor.

Accesul la VAPRO poate fi din timp in timp intarziat, limitat sau incetinit din cauza, printre altele a: a. defectiuni hardware, inclusiv, printre altele, defectarea computerului (inclusiv propriul computer), servere, retele, linii de telecomunicatii si conexiuni, si alte echipamente electronice si mecanice; supraincarcare a capacitatilor de sistem; esec software, inclusiv printre altele, bug-uri, erori, virusi, probleme de configurare, incompatibilitate a sistemelor sau aplicatiilor, functionare firewall-uri sau programelor de screening, coduri ilizibile, sau nereguli in special la documente sau alte tipuri de continut; daunelor cauzate de vreme severa, cutremure, razboaie, insurectie, rascoale, miscari civile, act al lui Dumnezeu, accident, incendiu, inundatii, explozie, deteriorari mecanice sau dezastre naturale; sau d. orice alta cauza (fie similare sau diferite fata de oricare din cele de mai sus), in afara controlului VAPRO.

 1. Modificari ale acordului.

VAPRO isi rezerva dreptul, din timp in timp, de a modifica sau schimba prezentul acord (inclusiv oricare dintre politicile care pot fi aplicabile utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului VAPRO), prin postarea de astfel de revizuiri la link-ul Termeni si conditii VAPRO. Continuarea utilizarii VAPRO dupa afisarea modificarilor va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari. Va rugam sa verificati link-ul Termeni si conditii VAPRO din timp in timp pentru a revizui versiunile curente din prezentul acord. Pe de alta parte VAPRO isi rezerva dreptul de a modifica, limita, de a anula in orice moment, temporar sau permanent accesul la site-ul VAPRO sau orice parte a acestuia pentru orice utilizator sau grup de utilizatori, fara notificare prealabila si pentru orice motiv.

 1. Drepturile de proprietate intelectuala.

Toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv, fara limitare, drepturile de autor, brevete, marci comerciale si secrete comerciale) si cele legate de software (inclusiv, dar fara a se limita la orice imagini, fotografii, animatii, video, audio , muzica, text) si „applet-uri”, incorporate in software-ul, precum si orice copii ale site-ului sunt detinute de VAPRO, afiliatii sau furnizori sai.

 1. Dispozitii diverse.

Prezentul acord, inclusiv toate mentionate in continutul acestui site, constituie intregul acord intre dumneavoastra si VAPRO. Prezentul acord poate fi revizuit de catre VAPRO asa cum se precizeaza la punctul „Modificari ale acordului” de mai sus.