VAPRO

VAPRO Romania este parte a grupului olandez VAPRO International, cu o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila prin fonduri europene sau programe nationale.

  • VAPRO International este o companie aflata in continua ascensiune, care opereaza la nivel international in domeniul dezvoltarii resurselor umane, pentru operatori sau tehnicieni in industrie, dar si in domeniul finantarilor nerambursabile si al consultantei.

Furnizeaza companiilor solutii de business in dezvoltarea personalului, performanta in sanatate si securitate, eficientizarea proceselor si managementul proiectelor si obtinerea de finantari nerambursabile.

Ofera asistenta guvernelor si institutelor de formare profesionala in domeniul dezvoltarii si implementarii de calificari, dezvoltarea de curricula pe baza competentelor, validarea invatarii anterioare si metode si tehnici de invatare la locul de munca.

Grupul VAPRO International furnizeaza servicii specializate si implementeaza o serie de proiecte la nivelul unei  arii geografice extinse, avand sedii in:

In Romania, VAPRO este prezenta din 2007 iar de-a lungul celor 8 ani de activitate pe piata de consultanta am dezvoltat proiecte din fondurile europene alocate pentru domeniile Resurse umane, Social, Investitii (in cercetare-dezvoltare, echipamente), Agricultura cat si alte tipuri de finantari precum fonduri norvegiene si nationale.

Pentru mai multe informatii despre VAPRO Romania, accesati sectiunea:
Despre noi.