Referinte

Clientii si partenerii nostri au gasit cateva clipe pentru a descrie colaborarea cu noi:

 

download

Am avut o colaborare excelenta cu Agentia Organizatiei Natiunilor Unite – UNFPA (Fondul Natiunilor Unite pentru Populatie) in timpul misiunii acesteia in Romania, activitatea noastra in domeniul fondurilor europene nerambursabile fiind foarte apreciata.
Francois Farah, Director UNFPA: “UNFPA Romania este bucuroasa sa coopereze, colaboreze si sa imparta cunostinte relevante cu VAPRO in timpul mandatului nostru in Romania”. “UNFPA Romania recunoaste rolul critic jucat de VAPRO in acordarea de asistenta in pregatirea documentatiilor pentru accesarea Fondurilor Structurale si de Coeziune oferite de Uniunea Europeana pentru EEIRH”. “UNFPA Romania este bucuroasa sa colaboreze cu VAPRO si in cadrul unor proiecte viitoare, in baza succesului primului proiect pentru sustinerea EEIRH”.
Descarca: Recomandare UNFPA.

 


Colaborarea cu VAPRO Romania a fost „Foarte buna. Profesionalism – am primit consultanta, raspunsuri pentru toate intrebarile; Rapiditatea – viteza de reactie foarte buna, raspunsuri prompte; Relationarea – comunicare placuta cu consultantii Bonus – customer care; stiu sa te faca sa te simti important, primesti mai mult decat astepti”. Ne-au ales pentru: ”Performanta – rata de succes a cererilor de finantare aprobate de autoritatea de management; Experienta si know how – companie olandeza cu rezultate foarte bune in consultanta si in alte tari membre ale Uniunii Europene”. VAPRO pe scurt: „Energie, dinamism, profesionalism”.
Descarca: Recomandare BT
Florin Rusu, Director Adjunct Resurse Umane, Banca Transilvania


photo

„Colaborarea cu VAPRO Romania este una de lunga durata, fiind un partener de incredere in atragarea de fonduri nerambursabile in domeniul resurselor umane, dar si implementarea lor. Societatea noastra a beneficiat de serviciile VAPRO Romania in cadrul a doua proiecte prin POSDRU, primul castigat in anul 2010 si cel de-al doilea in anul 2014.
In plus, VAPRO Romania este consultantul nostru in implementarea proiectului STEP, proiect aflat in curs de implementare, dar si in livrarea unor servicii conexe, cum ar fi serviciile de training cu echipa de proiect si alte servicii punctuale.
Echipa VAPRO este o echipa dinamica si profesionista, fiind foarte promta la solicitarile echipei de proiect si gasind intotdeauna solutii pentru o implementare optima a proiectului. Recomandam colaborarea cu aceasta organizatie.”
Descarca: Recomandare Telekom
Descarca recomandare servicii de training: Recomandare Training Telekom
Claudiu Petre, Director Departamentul Fonduri Structurale si Dezvoltarea Afacerii, Telekom Roamania.

 

RODL
VAPRO Romania are o echipa tanara, bine pregatita in domeniul accesarii fondurilor europene nerambursabile. Am avut o buna colaborare atat in elaborarea proiectului cat si ulterior in faza de implementare, serviciile de management oferite fiind de un inalt nivel calitativ.
Putem face aprecierea ca specialistii VAPRO Romania cunosc in amanuntime problematica specifica POSDRU, precum si modalitatile de monitorizare a respectarii instructiunilor emise de AM/OI CNDIPT si a manualului beneficiarului pe parcursul implementarii proiectului, oferind o buna asistenta in elaborarea de notificari si documente specifice.
Descarca: Recomandare Roedl&Partner Audit
Descarca recomandare servicii de training: Recomandare Training Roedl&Partner Audit
Anca Sucala, Administrator, Roedl&Partner Audit.

 


„Colaborarea cu VAPRO este una de succes in adevaratul sens al cuvantului deoarece din 4 proiecte depuse avem 4 proiecte aprobate, deci o rata de succes de 100% ! Ceea ce este mai mult decat imbucurator pentru orice client! In plus, mi-a placut faptul ca drumul de la idee la actiune pe care l-am parcurs impreuna cu echipa Vapro, a fost unul lipsit de peripetii si asteptari neimplinite. Au inteles repede si mai ales bine felul in care functioneaza business-ul nostru iar consultanta pe care ne-au oferit-o a raspuns nevoilor noastre”. Ne-au ales pentru: „La inceput m-au cucerit cu entuziasmul lor, apoi au fost disponibilitatea, implicarea si profesionalismul cu care au tratat proiectele noastre. Astazi, dupa aprobarea proiectelor, apreciez faptul ca n-au dat „bir cu fugitii” dupa ce factura a fost platita, ci au ramas in continuare alaturi de noi intr-un adevarat parteneriat. Ca proaspat beneficiar de fonduri europene, ma simt mult mai confortabil sa stiu ca am alaturi de mine prin hatisurile birocratiei, o echipa dinamica si foarte bine informata.” VAPRO pe scurt: „Profesionalism, disponibilitate, dinamism.”
Descarca: Recomandare Acvatot
Anca Alexe, Director de Resurse umane si comunicare, SC ACVATOT SRL

 

Untitled
“Am avut ocazia sa colaborez cu VAPRO incepand cu anul 2013 cand am apelat la serviciile de consultanta oferite de ei in vederea elaborarii unui proiect POSDRU axa nr.2. Colaborarea cu ei a fost extrem de benefica rezultatul fiind obtinerea aprobarii acestui proiect.
Colaborarea continua si in prezent pe partea de implementare si recomand cu mare placere echipa Vapro care este intotdeauna prompta, da dovada de implicare, proactivitate avand cunostinte tehnice vaste in domeniul proiectelor europene. Pe intreg parcursul proiectului ne-am bazat pe expertiza Vapro care s-a dovedit un partener de incredere si pe care ne putem baza in dezvoltarea noastra viitoare.”
Descarca: Recomandare APT
Sorina Donisa, CEO APT

 


„Inca de la prima intalnire colaborarea cu echipa VAPRO a fost excelenta. Devotamentul si profesionalismul cu care au tratat realizarea primului proiect ne-a facut sa alegem echipa VAPRO si pentru cel de-al doilea proiect si in acelasi timp am recomandat firma si tertelor persoane, lucru pe care l-am face oricand. Pentru echipa VAPRO Romania avem numai cuvinte de lauda”. Ne-au ales pentru: „Recomandarile excelente primite si procentajul mare de proiecte aprobate”. VAPRO pe scurt: „Dedicatie, dinamism, profesionalism”.
Cristina Bivolaru, Manager de proiect, ADM FARM

 

accent print
„In cadrul serviciilor de management de proiect VAPRO Subsidy Services asigura asistenta in pregatirea cererilor de rambursare, intocmirea rapoartelor de progres, asistenta in pregatirea dosarelor de achizitii, asistenta in intocmirea eventualelor acte aditionale si notificari, monitorizarea proiectului cat si alte activitati specifice de management de proiect. Calitatea serviciilor prestate de catre Vapro a fost foarte buna.”
Descarca: Recomandare Accent Print
Epure Catalin Geanin, Administrator Accent Print. 

 

CSi Romania
„Recomandam cu incredere firma VAPRO Romania, in special prin prisma cunostintelor variate si complete cu privire la procesul complex al accesarii finantarilor nerambursabile. Profesionalismul de care au dat dovada acestia ii recomanda in demersulurile oricarei organizatii ce doreste sa obtina aprobarea unu proiect european si conturarea strategiei de dezvoltare in linie cu legislatia nationala si europeana in acest sens.”
Descarca: Recomandare CSi Romania
Ciprian Morar, Director Financiar CSi Romania. 

 

cristian-nicolae-inspiration-upg

“Am colaborat cu partenerii de la Vapro pentru realizarea dosarului necesar pentru obtinerea certificarii de catre firma mea din partea Autoritatii Nationale de Calificari. Rezultatul: excelent”.  Ne-au ales pentru: “Am lucrat cu mai multe persoane de la Vapro: toti au lucrat impecabil”, VAPRO pe scurt: “Profesionalism si dedicare”
Descarca: Recomandare CNI
Cristian Nicolae, Administrator SC Cristian Nicolae Inspiration SRL

 

logo-HI-albastru

Colaborarea cu VAPRO: „Am colaborat cu VAPRO pentru realizarea dosarului pentru obtinerea certificarii ANC pentru o parte din cursurile noastre. Am obtinut aceasta certficare, beneficiind de tot sprijinul si suportul lor. Echipa a fost foarte implicata, ne-a tinut proactiv la curent cu evolutia dosarului, a fost mereu aproape cand trebuia sa facem modificari in documente care pareau simple, dar de neinteles pentru noi.” Ne-au ales pentru:  „Ii recomandam pentru profesionalism, disponibilitate voluntara de a ne sprijini si flexibilitate, motive pentru care i-am si ales ca parteneri strategici in construirea si implementarea programelor cu fonduri europene.”
VAPRO pe scurt:Profesionalism si implicare.”
Descarca: Recomandare Human Invest si Recomandare Blanchard Consulting
Viorel Panaite, Director General Human Invest SRL si Blanchard Consulting