Echipa

Sunteti o companie orientata spre cresterea competitivitatii si investitia continua in dezvoltarea resurselor umane? Doriti sa beneficiati de finantare nerambursabila din fonduri alocate Romaniei de catre Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei sau alte surse internationale de finantare?

FONDURILE EUROPENE nerambursabile sunt create pentru a VA AJUTA!

Finantarile nerambursabile pot fi extrem de utile pentru dezvoltarea afacerii dvs., iar consultantii VAPRO sunt pregatiti sa va puna la dispozitie serviciile de consultanta specializata. Va putem ajuta sa analizati oportunitati pe care sa le transformati in proiecte si ulterior sa puneti la punct instrumente de management si control prin care sa asigurati un impact maxim al utilizarii fondurilor europene nerambursabile si astfel sa va dezvoltati afacerea.

Suntem o echipa de consultanti dinamici si impartasim din experienta noastra practica.
Detinem
expertiza si cunostintele necesare pentru a dezvolta un proiect de succes sau a-ti arata cum poti dezvolta o idee de proiect si cum poti optimiza implementarea proiectului tau: resurse alocate vs. rezultate obtinute.
Iti oferim
informatiile si instrumentele de care ai nevoie pentru a te ajuta sa gestionezi propriul proiect.

Pentru o descriere detaliata a serviciilor noastre precum si pentru o exemplificare a activitatilor eligibile ce pot fi finantate prin fonduri europene nerambursabile, va rugam sa ne contactati.

Irina Zugravu
+40 730 103 118
i.zugravu[at]vapro.ro

Managing Partner

Lelia LASCU
l.lascu[at]vapro.ro

Senior Management Consultant

Dorina GHERASIM
d.gherasim[at]vapro.ro

Senior Management Consultant

Marian CIOPEC van ZEE
m.ciopec[at]vapro.ro

Senior Management Consultant

Diana BOJIN
d.bojin[at]vapro.ro

Senior Management Consultant

Raluca CHIVU
r.chivu[at]vapro.ro

Senior Management Consultant