Training

Vreti sa dobanditi mai multe cunostinte despre proiecte cu finantare nerambursabila sau aveti o echipa interna care gestioneaza un proiect deja aprobat?

Echipa noastra de consultanti are experienta extinsa in furnizarea de astfel de programe pentru numeroase companii din diverse domenii de activitate. Putem dezvolta un program de formare complet adaptat proiectului si organizatiei dvs. Suntem autorizati ANC pentru programul de Manager de Proiect, dar credem ca dincolo de parcurgerea unui program de formare “cu diploma” mai important este ca participantii sa plece cu un bagaj de informatii si intrumente de lucru clare si cat mai practice prin care sa fie pregatiti sa faca fata tuturor provocarilor intalnite in implementarea proiectelor.

Descrierea serviciului:

Oferim un curs practic, adaptat fiecarui tip de proiect, care parcurge toate informatiile si instrumentele de care aveti nevoie pentru a va ajuta sa gestionati propriul proiect. Trainerii nostri detin atat cunostinte teoretice in domeniul managementului de proiect, cat si experienta practica, dobandita pe parcursul a peste 7 ani de implicare directa in proiecte complexe, implementate alaturi de  organizatii din diverse sectoare de activitate. Dorim sa iti aratam cum poti asigura un management eficient in implementarea proiectului tau si un raport optim intre resursele alocate si rezultatele obtinute. 

In plus, incepand cu data de 23.06.2014, am devenit si furnizor autorizat de formare profesionala continua pentru ocupatia de Manager de Proiect, cod COR 242101. In baza acestei autorizari, compania noastra poate organiza programe de perfectionare in domeniul managementului de proiect, programe finalizate cu o diploma/un certificat de absolvire recunoscut la nivel national de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei,  conform OUG 129/2000.

Pentru a vedea cateva referinte sau proiecte implementate, va rugam sa consultati sectiunea Clienti.
Daca doriti o oferta pentru serviciile noastre sau pentru orice detalii sau precizari suplimentare, va rugam sa ne contactati.