Analiza scan si monitorizarea oportunitatilor de finantare

Aveti mai multe idei dar nu stiti exact pentru care dintre acestea puteti obtine finantare? Aveti planuri de investitii si doriti sa beneficiati de cat mai multe oportunitati de finantare disponibile?

Consultantii VAPRO vor verifica eligibilitatea organizatiei dumneavoastra si, in functie de strategia de business si planurile de investitii pe un orizont de timp de 1- 3 ani, va vor consilia in definirea principalelor tipuri de proiecte pentru care puteti obtine finantare, din fonduri europene sau nationale.

Descrierea serviciului:

Serviciul oferit presupune o verificare a criteriilor de baza pe care organizatia dvs trebuie sa le indeplineasca pentru a putea primi finantare nerambursabila si un „scan” al tuturor oportunitatilor de finantare existente. Serviciul include un scurt interviu cu reprezentantii organizatiei dvs, in baza unui chestionar, si realizarea unui raport care prezinta cele mai importante surse de finantare potrivite cu domeniului de activitate si nevoile organizatiei, asa cum au fost definite conform planurilor de dezvoltare pe termen scurt, mediu si lung.
Pe baza acestor informatii si luand in calcul optiunile de co-finantare, organizatia dvs isi poate prioritiza investitiile sau isi poate dezvolta strategia.


Pentru a vedea cateva referinte sau proiecte implementate, va rugam sa consultati sectiunea Clienti.


Daca doriti o oferta pentru serviciile noastre sau pentru orice detalii sau precizari suplimentare, va rugam sa ne contactati.