”Fresh start” – intalnire intre AM POCU si specialisti din mediul privat

iunie 7, 2016

Joi, 26 Mai 2016, am participat la o masa rotunda cu reprezentantii Autoritatii de Management POCU, organizata de Structural Consulting Group si Camera de Comert Romano-Olandeza, destinata dezbaterii ariilor cheie de interes din Program.

Din partea AM POCU au participat printre altii Directorul General, Dl. Vladimir Rovintescu, Directorul OIR Bucuresti-Ilfov, Dl. Dragos Iorga, in timp ce din partea mediul privat au fost prezenti reprezentanti ai domeniilor de interes: educatie, formare profesionala, angajatori, ONG-uri, consultanti, fosti beneficari de proiecte etc.

S-au discutat si propus solutii pentru imbunatatirea mai multor sectiuni specifice ale Ghidului Solicitantului – Conditii Generale precum: capacitatea operationala a Beneficiarilor, subcontractarea serviciilor, contractul de finantare etc. Totodata s-au adus in discutie si propuneri de modificare a prevederilor ghidurilor specifice aferente axelor destinate angajarii de tineri si antreprenoriatului dar si sistemului MySMIS.

Reprezentantii Ministerului au luat la cunostinta parerile participantilor si au promis ca vor reveni cu mai multe informatii si ghiduri actualizate. Nu in ultimul rand, acestia au anuntat ca vor actualiza calendarul lansarilor si ca vor incerca sa creasca gradul de obiectivitate al procesului de evaluare a cererilor de finantare.

Comentariile sunt închise.

inapoi