Atelier: Cum ne finantam proiectele de resurse umane in 2016?

martie 8, 2016

Aveti in plan ca in urmatorul an sa investiti in proiecte interne de resurse umane? Doriti sa recrutati noi angajati, sa dezvoltati un program de internship, sau sa va formati angajatii actuali?

Daca aceste subiecte sunt de interes pentru dumneavoastra, atunci cu siguranta veti fi interesati de evenimentul organizat de VAPRO in parteneriat cu Camera de Comert Romano-Franceza (CCIFER) din data de 5 Aprilie 2016 (intre 9:00-11:00, la sediul CCIFER – Ethos House, Calea Floreasca, 240B, etaj 3).

In cadrul evenimentului, consultati seniori cu o experienta vasta in dezvoltarea de proiecte cu finantare nerambursabila pentru organizatii din Romania dar si din alte state membre UE, va vor prezenta posibilitatile de finantare a acestor tipuri de proiecte prin intermediul POCU 2014-2020. Atat companiile cat si ONG-urile isi pot finanta proiectele interne de HR si va vom povesti exact cum puteti face acest lucru

Vom vorbi despre  principalele criterii de eligibilitate, ce tipuri de activitati se pot finanta sau  care sunt cheltuielile care pot fi incluse in general in astfel de proiecte. In plus, in baza experientei de peste 20 de ani existenta la nivelul Grupului VAPRO International, in domeniul finantarilor europene, va vom prezenta exemple concrete de bune practici si solutii pe care le-am implementat pentru a dezvolta si a implementa cu success proiecte in domeniul resurselor umane pentru peste 150 de beneficiari.

Publicul tinta al evenimentului: directori de resurse umane, directori financiari, manageri si specialisti de resurse umane, directori de ONG-uri, coordonatori de proiecte de CSR, directori generali, membrii in board-ul companiilor.

Pentru inscrieri, structura si agenda detaliata va rugam sa accesati aici pagina evenimentului.

Comentariile sunt închise.

inapoi