VAPRO – partener al evenimentului “AGRICULTURA DE PRECIZIE TEHNOLOGII SI INOVATII”

februarie 16, 2017

In calitate de partener al evenimentului, va invitam la Conferinta cu tema: “AGRICULTURA DE PRECIZIE – TEHNOLOGII SI INOVATII”.

Evenimentul este organizat de TMT PR, in parteneriat cu USAMV BUCURESTI si USAMV CLUJ, in data de 28 Februarie 2017, la Hotel PULLMAN din Bucuresti, si se desfasoara cu sprijinul media al Agro TV, Revista Ferma, Agroinfo.ro si Revista Fermierului.

In cadrul evenimentului vom cauta sa raspundem la intrebarea UNDE SE INCADREAZA INVESTITIA IN AGRICULTURA DE PRECIZIE IN CONTEXTUL AGRICULTURII MODERNE? dar si sa oferim CONSULTANTA GRATUITA in accesarea fondurilor disponibile pentru achizitia echipamentului de precizie in cadrul programului de finantare PNDR 2014-2020.

Reprezentanti ai Institutiilor de Cercetare si de Invatamant vor defini termeni si vor indica directia Romaniei in privinta Agriculturii de Precizie, iar reprezentanti ai Guvernului si Agentiilor de Finantare vor identifica masurile si strategia nationala pentru dezvoltarea Agriculturii de Precizie in fermele din tara noastra.

Oferim 10 invitatii unui numar de 10 fermieri interesati sa participe la eveniment. Confirmarea locurilor disponibile se va face pe e-mail, in ordinea primirii solicitarii la adresa: info@vapro.ro

Mai multe informatii despre eveniment gasiti aici.
Pentru orice alte informatii suplimentare despre eveniment: mirela.scarlat@tmtpr.ro.

Comentariile sunt închise.

inapoi