APEL deschis pentru trainingul angajatilor din companiile MARI – “Inovare prin formare”

noiembrie 8, 2018

AMPOCU a lansat Apelul pentru linia de finantare – „Inovare prin formare”, prin care companiile MARI pot deconta investitia in programe de training pentru angajati. Apelul este dedicat dezvoltarii resurselor umane prin realizarea de programe de training autorizate ANC (cursuri de initiere/ calificare/ recalificare/ specializare/ perfectionare).

Cat dureaza implementarea proiectului?

  • maximum 18 luni.

Care este valoarea maxima a proiectului?

  • 500.000 euro, din care procentul de finantare nerambursabila este intre 50-60%, procentul mai mare se poate obtine daca formarea se adreseaza lucratorilor cu handicap sau lucratorilor defavorizati, maxim 250.000 euro. 

Cine poate aplica?

  • Angajatori, intreprinderi mari, cu activitate in sectoarele prioritare. Codul CAEN aferent activitatii eligibile trebuie sa fie autorizat – a se vedea lista codurilor CAEN eligibile, aici.
  • Proiectul poate fi implementat in orice regiune din tara, mai putin Bucuresti-Ilfov. Sunt eligibile si intreprinderile cu sediul social in regiunea Bucuresti-Ilfov, doar daca proiectele acestora se implementeaza in regiunile mai putin dezvoltate (in cadrul unui punct de lucru localizat intr-una dintre regiunile eligibile).

Care sunt angajatii care pot fi inclusi in proiect (grup tinta)?

  • Angajatii (toate categoriile) care urmaresc imbunatatirea nivelului de cunostinte, competente si aptitudini.
  • Grup tinta minim vizat de un proiect: 75 angajati.

Termenul limita pentru depunerea proiectelor este 15 ianuarie 2019.
Pentru mai multe informatii click aici.

Comentariile sunt închise.

inapoi