31 Ianuarie 2020 – NOUL termen pentru finantarea dedicata formarii angajatilor din companii mari

decembrie 3, 2019

S-a prelungit termenul limita de depunere a proiectelor pe linia de finantare POCU 3.8!
Companiile mari
 pot depune proiecte pana pe 31 Ianuarie 2020 prin care isi pot finanta  investitia in trainingul si coachingul angajatilor (manageri si personal de HR).

Cui se adreseaza proiectele (grup tinta)?

  • Proiectul trebuie sa vizeze minimum 50 de angajati ai companiei, care ocupa pozitii de management (manager general, director general, manager executiv, director executiv, director adjunct, manager de departament, manager de proiect, manager de linie, etc.) si orice angajat din departamentul de resurse umane.

Ce activitati se pot realiza?

  • Orice traininguri specifice sau cursuri informale recunoscute la nivelul companiei (exemple: soft skills, lean, agility, mini MBA) sau cursuri autorizate ANC (nu este obligatoriu dar se solicita oranizarea a minim 1 curs de tipul „Competente antreprenoriale” si un curs in domeniul resurselor umane potrivit Nomenclatorului de coduri COR compatibile ISCO 08);
  • Activitati de business coaching si/sau activitati de tip “workshop”, “seminarii”, “conferinte”, “evenimente de informare”, cursuri acreditate de Project Management Institute (ex: “PMP” – Project Management Proffesional; “CAPM” – Certified Associate in Project Management).

Cine poate aplica?

  • Angajatori, companii mari, din toate regiunile romaniei exceptand regiunea Bucuresti-Ilfov si care isi desfasoara activitatea intr-unul din sectoarele: 
    • Industria auto si componente /Tehnologia informatiei si comunicatiilor /Sanatate si produse farmaceutice /Energie si management de mediu /Lemn si mobila /Industrii creative /Turism si ecoturism /Textile si pielarie /Procesarea alimentelor si a bauturilor /Bioeconomie, biofarmaceutica si biotehnologii /Distributie /Constructii.

Valoarea maxima eligibila a proiectului este de 500.000 euro, din care procentul de finantare nerambursabila este de 50%. Sunt eligibile si se pot bugeta salariile angajatilor pe perioada cat participa la cursurile prevazute in proiect (daca acestea se desfasoara in timpul programului de lucru).

O companie poate accesa pana la 1 mil. euro pentru trainingul angajatilor pe aceasta linie de finantare.
Durata de implementare a unui proiect este de maximum 12 luni.

Pentru mai multe informatii click aici: POCU 3.8

Comentariile sunt închise.

inapoi