Update July 2009

iulie 28, 2009

Oportunitati de finantare prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.
Compania dumneavoastra* poate sa isi dezvolte activitatile atat pe piata nationala cat si pe cea internationala prin intermediul fondurilor alocate prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POSSCCE).

In cadrul unui apel la propuneri care se va deschide pe data de 10 august a.c., POSSCE ofera sprijin intreprinderilor pentru accesul pe noi piete si pentru internationalizare.

Concret, compania dvs poate primi pana la 860.000 RON (echivalentul in lei a 200.000 de euro), conform principiilor ajutorului de minimis, pentru activitati precum:

  • Participarea la targuri si expozitii internationale organizate in tara sau in strainatate (cu stand propriu)
  • Participarea la misiuni economice in strainatate
  • Elaborarea si productia de materiale tiparite/inscriptionate de promovare a agentului economic, in vederea participarii la evenimentele de mai sus
  • Promovare on-line (crearea unui website etc.)
  • Servicii legate de promovarea pe noi piete interne, internationale si markeing
  • Servicii de identificare a furnizorilor/clientilor externi prin programele Hosted Buyers

Acest apel la propuneri poate reprezenta o mare oportunitate pentru dumneavoastra, prin posibilitatea pe care o ofera de a va extinde activitatile pe piata interna si/sau de a va face cunoscuti pe pietele internationale. Astfel, promovarea produselor/serviciilor dvs. poate avea un impact major asupra cresterii profiturilor companiei.

Va ramanem la dispozitie pentru orice informatie suplimentara. De asemenea, in cazul in care sunteti interesati de depunerea unui proiect prin POSCCE, Vapro va poate oferi asistenta necesara elaborarii cererii de finantare.

*in cazul in care activitatea firmei este eligibila pentru un astfel de proiect.

Comentariile sunt închise.

inapoi