Stadiu proiecte POSDRU iunie 2010

iunie 8, 2010

Realocare intre Axe Prioritare pentru a finanţa toate proiectele selectate

In cadrul conferintei de presa a Comitetului de Monitorizare POSDRU din data de 8 iunie 2010, AMPOSDRU a facut public stadiul proiectelor depuse, selectate si contractate. De asemenea, a facut un anunt extrem de important pentru beneficiari: AMPOSDRU a propus finantarea integrala a proiectelor selectate in cadrul unor DMI-uri unde cererea a fost foarte ridicata (precum 3.1 sau 3.2) prin realocarea de fonduri din domeniile majore de interventie unde nu au existat suficiente cereri de finantare (cum ar fi 4.2). Conform comunicatului de presa furnizat de AMPOSDRU se mentioneaza ca: “Conducerea AMPOSDRU va propune Ministerului Muncii şi Ministerului de Finanţe ca toate proiectele selectate să fie finanţate integral. Banii necesari vor fi luaţi din alocarea financiară repartizată iniţial domeniilor majore de intervenţie faţă de care gradul de interes al solicitanţilor este scăzut.”

Atat cei care au depus cereri de finantare in cadrul POSDRU si asteapta rezultatele procesului de evaluare sau contractare cat si cei interesati de accesarea de fonduri prin Fondul Social European – POSDRU pot analiza situatia la zi a cererilor de finantare depuse in cadrul POSDRU.

Pentru mai multe informatii, puteţi accesa atat comunicatul de presa al AMPOSDRU  cât si un document extensiv care prezinta analiza proiectelor depuse, selectate si contractate, precum si prezentarea masurilor de realocare propuse de AMPOSDRU.

Comentariile sunt închise.

inapoi