Recomandari pentru MFE privind Ghidul Solicitantului POCU – VAPRO Romania si Structural Consulting Group

iulie 14, 2016

Impreuna cu Structural Consulting Group am transmis ieri catre Ministrul Fondurilor Europene si catre AM POCU o serie de recomandari privind Ghidul Solicitantului – Conditii Generale pentru POCU – „Orientari privind accesarea finantarilor in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020”.

Documentul surprinde principalele aspecte de noutate introduse in cerintele de eligibilitate pentru perioada 2014-2020, si care, in opinia noastra, restrictioneaza accesul mai multor categorii de potentiali Beneficiari. 

In recomandarile noastre am analizat si am inclus o parte din sugestiile transmise in urma mesei rotunde “Fresh Start”. Evenimentul a fost organizat de Structural Consulting Group si Camera de Comert Romano – Olandeza din Romania (NRCC), in data de 26 mai 2016, cu participarea reprezentantilor Ministerului Fondurilor Europene si a unor experti implicati in derularea POSDRU/POCU.

Acest document este primul dintr-o serie de analize pe care consultantii VAPRO Romania, impreuna cu Structural Consulting Group si alti parteneri, le pregatesc pe baza ghidurilor publicate in cadrul POCU si pe care le vor inainta Ministerului Fondurilor Europene si AM POCU.

Documentul transmis poate fi descarcat de aici: Download Scrisoare recomandari!

Comentariile sunt închise.

inapoi