Promoveaza-ti afacerea on-line!

martie 4, 2011

In era informationala, dezvoltarea capacitatii IMM-urilor de a face fata noilor provocari reprezinta un element critic al mentinerii competitivitatii pe piata.

Prin intermediul Programului Operational de Crestere a Competitivitatii Economice, operatiunea  „Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe”, IMM-urile si ONG-urile au oportunitatea de a achizitiona tehnica IT cu o finantare nerambursabila de pana la 95%, (maxim 100.000 lei – aproximativ 25.000 Euro).
Prin aceasta operatiune se finanteaza:
·         Conectarea la Internet broadband sau upgradarea celor existente;
·         Achizitionarea de semnatura electronica;
·         Achizitionarea unui website de prezentare a companiei/ ONG-ului;
·         Achizitionarea de echipamente TIC (server, calculatoare personale tip desktop/ portabile, monitoare, echipamente de retea, echipamente periferice, etc.);
·         Realizarea retelei LAN necesara pentru implementarea proiectului;
·         Achizitionarea licentelor software pentru server, licentelor necesare operarii calculatoarelor personale tip desktop/ portabile, licentelor software antivirus precum si pachetelor software tip office;
·         Achizitionarea unui nume de domeniu nou “.ro”
Aceasta operatiune este lansata din Decembrie 2010 si este printre putinele operatiuni din cadrul POSCCE pentru care ONG-urile pot aplica indiferent de domeniul de activitate. Bugetul total pus in joc este de 63.750.000 lei si alocarea banilor se face pe principiul primul venit primul servit!
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire.
Tel: +40 314051739

Comentariile sunt închise.

inapoi