Programul FranklinCovey „Cele 7 Deprinderi ale persoanelor eficace®” acum şi cu Fonduri Europene

septembrie 7, 2015

Programul FranklinCovey, recunoscut la nivel mondial ca cel mai complex program de dezvoltare personală, poate fi accesat acum cu Fonduri Europene. FranklinCovey România, cu sprijin din partea VAPRO Romania, a obţinut autorizarea ANC pentru programul “Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”.

Programul Cele 7 Deprinderi ale persoanelor eficace®, bazat pe principiile dovedite ale eficacităţii din best-sellerul cu acelaşi nume scris de Stephen R. Covey, ajută organizaţiile să obţină rezultate superioare durabile.

Participanţii la workshop trec printr-o experienţă unică prin aplicarea principiilor care generează creşterea  productivităţii, îmbunătăţirea comunicării interpersonale, creşterea încrederii în cadrul relaţiilor, sporirea influenţei personale şi soluţionarea conflictelor.

Cele 7 Deprinderi ale persoanelor eficace® reprezintă un proces dovedit de construire a leadershipului la fiecare nivel al organizaţiei. Pe parcursul mai multor luni, participanţii beneficiază de o evaluare şi o re-evaluare la 360 de grade, participă la seminarii interactive în care  folosesc instrumente de aplicare în practică a conceptelor, urmăresc peste 20 de filme FranklinCovey premiate şi implementează deprinderile în viaţa profesională şi personală.

Caracteristicile care diferenţiază programul Cele 7 Deprinderi ale persoanelor eficace® de alte cursuri de leadership sunt conţinutul său unic, patentat, recunoscut la nivel mondial şi abordarea dinăuntru în afară a dezvoltării personale (paradigme-comportamente-rezultate).

Comentariile sunt închise.

inapoi