POSDRU – rezultate finale evaluare proiecte si noi lansari anuntate!

martie 27, 2014

Ziua de 25 martie a venit cu vesti bune pentru beneficiarii programului POSDRU. Mult asteptata lista a proiectelor pe DMI 2.3 strategice (cursuri de calificare) a fost publicata si va informam cu bucurie ca toate proiectele dezvoltate de VAPRO in cadrul acestui DMI au fost aprobate, cu un punctaj foarte bun. Cu aceasta ocazie felicitam beneficiarii si partenerii acestora si le uram succes in implementare!

Regasiti mai jos o analiza sumara a acestui apel, cu o rata de proiecte aprobate versus proiecte depuse de aproximativ 22%:

  • s-au depus 342 proiecte pentru un buget alocat de 228 milioane Euro
  • s-au respins 197 proiecte in faza A (administrativa) conform listei din 22.11.2013
  • s-au aprobat 75 proiecte din aproximativ 170 de proiecte care au intrat in faza B (verificare tehnica) – insumand aproximativ 93 milioane Euro, deci aproximativ 40% din bugetul alocat

De asemenea, in data de 26 martie au fost publicate noi liste cu proiecte aprobate in cadrul POSDRU, pentru DMI 1.1, 1.2, 2.2, 6.2 si 6.3 – proiecte de tip grant si strategic. Mai multe informatii gasiti aici: http://www.fseromania.ro/index.php

Ministrul Fondurilor Europene a declarat pentru EurActiv.ro/HotNews.ro ca in cursul lunii aprilie se vor contracta toate proiectele depuse anul trecut si finantate in cadrul POSDRU si POSSCE si incepand cu luna mai se vor deschide noi linii de finantare in cadrul acestor programe.

VAPRO va poate asista in dezvoltarea unor proiecte de succes!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii privind finantarile nerambursabile, va invitam sa vizitati periodic pagina noastra web www.vapro.ro .

Comentariile sunt închise.

inapoi