Leadership Versatile – A practical guide for managing opposing forces

septembrie 26, 2014

Stimati clienti si colaboratori,

Avem placerea de a va invita pe 12 Noiembrie 2014 (Bucuresti), in cadrul celei de-a 7-a editii a evenimentului HART HR Strategic, la un Master Class privind leadership-ul versatil. Va invitam la un eveniment incitant, intr-un cadrul exclusivist, care va propune subiecte de actualitate abordate intr-o maniera unica si pragmatica:  personalitate, factori comportamentali contra-productivi, valori,  reputatie, leadership versatil si performata.

Alaturi de noi vor fi doi dintre cei mai marcanti, autori si consultanti in probleme de leadership ai momentului, Ryan Ross, VP Global Alliances, Hogan Assessment Systems, Rob Kaiser, Presedinte, Kaiser Leadership Solutions.

Va invitam sa accesati urmatorul link<http://www.hart.ro/ro/conferinta/master-class-leadership-versatile-a-practical-guide-for-managing-opposing-forces/> pentru a descoperi pachetul de beneficii pe care le ofera participarea la acest Master Class unic in peisajul de business romanesc.

Costul participarii : 250 euro, plus TVA/persoana – 20% discount pentru ca sunteti client/partener VAPRO.

Pentru inscrieri sau alte informatii, va rugam sa ii contactati direct pe partenerii nostri de la HART, la consulting@hart.ro, mentionand in titlu „Partener VAPRO”, pentru a benefica de discount-ul de 20%.

Comentariile sunt închise.

inapoi