Finantari pentru pensiuni agroturistice – prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020

iulie 30, 2015

Colega noastra, Florentina, va povesteste despre cum puteti finanta o pensiune agroturistica prin PNDR, ce inseamna o pensiune agroturistica, care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti si care sunt etapele pentru a dezvolta un astfel de proiect, intr-un articol publicat astazi pe Wall Street.

Fondurile europene pentru agro-pensiuni sunt disponibile prin Programul National de Dezvoltare Rurala, submasura 6.4 „Sprijin pentru investitii in crearea si dezvoltarea de activitati non-agricole”, lansata de AFIR in data de 14 iulie a acestui an.
Valoarea finantarii: pana la 200.000 euro
Procent de finantare: 90% nerambursabili

Aplicantul trebuie sa se incadreze in categoria de micro sau intreprindere mica, sa isi desfasoare activitatea aferenta investitiei in spatiul rural, cu sediul social si punctele de lucru inregistrate in spatiul rural si sa poata asigura co-finantarea investitiei.

Proiectele se pot depune pana in data de 30 Octombrie 2015, iar evaluarea proiectelor se va realiza lunar pentru proiectele ce au un punctaj estimat (auto-evaluare/pre-scoring) mai mare sau egal cu pragul de calitate lunar impus de catre AFIR.

Pentru mai multe informatii puteti accesa articolul publicat pe Wall Street:
http://www.wall-street.ro/articol/Legal-Business/186906/fonduri-europene-pentru-pensiuni-agroturistice.html

Comentariile sunt închise.

inapoi