Bani pentru companii – ultima sansa

februarie 5, 2010

Companiile din Romania trebuie sa profite de ultima sansa pe care o au in acest an de a accesa fonduri nerambursabile pentru trainingul propriilor angajati.

Ieri, 4 Februarie 2010, Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale a publicat calendarul orientativ al lansarilor de apeluri de proiecte la nivelul tuturor programelor operationale pentru anul 2010 (click aici). Conform acestui calendar, in anul 2010 nu se va mai lansa nicio linie de finantare dedicata companiilor. Asadar, schemele de ajutor de stat si ajutor de minimis lansate in 2009 sunt ultima sansa de care companiile mai pot profita pentru a accesa fonduri nerambursabile in domeniul resurselor umane.

Asadar, va reamintim ca cererea de proiecte lansata in Martie 2009 in cadrul careia companiile isi pot finanta activitatie de traning cu fnduri europene are ca termen limita 31 Martie 2010. Autoritatile nu au previzionat pana la aceasta data o prelungire a acestui termen, drept urmare, companiile care nu au depus pana acum proiecte trebuie sa se grabeasca.

Va informam ca in cadrul acestei scheme am dezvoltat peste 40 de proiecte pentru clientii nostri – IMM-uri si companii mari. Dintre acestea, peste 25 au fost evaluate si aprobate, primind o finantare europeana nerambursabila de aproximativ 4.5 milioane Euro.

Comentariile sunt închise.

inapoi