APEL DESCHIS – proiecte pentru trainingul managerilor si personalului HR din companii MARI

august 6, 2018

Ministerul Fondurilor Europene a lansat cel de-al doilea apel de proiecte „Romania Profesionala – Intreprinderi competitive” prin care se poate deconta investitia in training-ul pentru manageri si personal HR din companiiMARI.

Proiectele pot fi depuse in perioada:  30 Iulie – 31 Octombrie 2018

Apelul este dedicat imbunatatirii activitatii de management si de resurse umane din companii MARI prin masuri precum: trainingcoaching, seminarii, workshop-uri, conferinte, prelegeri, etc.
 
Alocare totala apel:

  • 14,378 mil. euro

Valoare maxima eligibila a proiectului:

  • 500.000 euro, din care: 50% nerambursabil (sau maxim 60% daca formarea se adreseaza angajatilor cu handicap sau defavorizati) dar nu mai mult de 250.000 euro.

Durata implementare proiect:

  • maximum 12 luni;

Aplicanti eligibili:
Angajatori (intreprinderi mari) care isi desfasoara activitatea:

  • intr-unul din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC: turism/ ecoturism, textile/ pielarie, lemn/ mobila, auto si componente, IT si comunicatii, procesare bauturi/ alimente, energie/ mediu, sanatate/ farmaceutica, bioeconomie/ biofarmaceutica/ biotehnologii, industrii creative

Angajatorii pot avea sediul social in orice regiune de dezvoltare din Romania (inclusiv Bucuresti-Ilfov), cu conditia ca proiectele sa se implementeze pe teritoriul unei/unor regiuni mai putin dezvoltate ale Romaniei (la sediul social/punct de lucru/agentie/sucursala/filiala al solicitantului).

Angajatii care pot fi inclusi in proiect (grup tinta):

  • Angajati care au rol de management/conducere/lideri de echipa;
  • Angajati din departamentele de resurse umane;

Persoanele din grupul tinta trebuie sa aiba locul de munca localizat intr-una din regiunile mai putin dezvoltate ale Romaniei (in afara Bucuresti-Ilfov).

Grup tinta minim: 50 persoane.

Pentru mai multe informatii click aici.

Comentariile sunt închise.

inapoi