Seminar dezvoltarea resurselor umane

aprilie 29, 2010

Vapro România a participat la seminarul organizat de către Camera de Comerţ Italiana pentru România: “Analiza asupra procesului de absorbţie a fondurilor structurale Europene: probleme şi soluţii, concentrate în special în cadrul POSDRU”, desfăşurat astăzi 29 Aprilie 2010, la hotelul Novotel.

La seminar au participat în calitate de speakeri mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor, printre care D-na Cristina Zevedei Director General AMPOSDRU şi Dl Stefan Ciobanu – Director General ACIS. În urma discuţiilor cu Beneficiarii invitaţi, reprezentanţii AMPOSDRU au precizat că vor încheia evaluările pentru toate proiectele aflate încă în evaluare, inclusiv proiectele de tip strategic depuse în sesiunea de proiecte de anul trecut, până la lansarea noului apel pentru proiecte de tip grant, în luna iunie. De asemenea, s-a discutat problema proiectelor de ajutor de stat aflate în faza de contractare şi s-a precizat că situaţia acestora va fi deblocată, iar în maxim 4 săptămâni beneficiarii vor fi chemaţi la semnarea contractelor de finanţare.

Totodată, dorim să vă supunem atenţiei articolul publicat recent în ziarul “Financiarul” , în care Directorul general al AMPOSDRU – Cristina Zevedei, vorbeşte despre situaţia blocării plăţilor în cadrul POSDRU. Pentru mai multe informaţii: http://www.financiarul.com/articol_43773/cristina-zevedei-comisia-europeana-va-anula-decizia-de-suspendare-a-platii-celor-8-milioane-de-euro-la-inceputul-lunii-iunie.html.

Comentariile sunt închise.

inapoi