3 ani in Romania!

iunie 4, 2010

Sarbatorim 3 ani de la data infiintarii sediului in Romania si dorim cu aceasta ocazie sa multumim tuturor clientilor si colaboratorilor care ne-au fost alaturi in tot acest timp.

Totodata, ca oferta aniversara, lansam o campanie transparenta de informare si constientizare privind beneficiile fondurilor europene, prezentandu-va insa si  lucrurile mai putin spuse pana acum.

Vrei sa intelegi ce inseamna un proiect cu finantare nerambursabila?

Vrei sa inveti din experienta noastra – peste 300 de proiecte la nivel national si international?

Ai intrebari legate de proiecte si fondurile europene la care nu ai primit raspuns pana acum?

Intreaba-ne!!!

Expertiza noastra din Romania, dar si pe plan international, ne recomanda nu doar ca un consultant cu o rata de succes extrem de ridicata în ceea ce priveste aprobarea proiectelor depuse, dar si ca pe un real partener pentru beneficiari si pentru autoritatile implicate, un partener dedicat, serios si, mai ales, capabil sa ofere recomandari pertinente si solutii reale aspectelor specifice.

Rezultatele noastre din 2008 pana in prezent in ceea ce priveste FSE (POSDRU) sunt, pe scurt:

  • 97 de proiecte dezvoltate si depuse cu o valoare de peste 50.300.000 euro
  • 41 de proiecte evaluate si aprobate cu o valoare de peste 21.000.000 euro
  • 39 de proiecte aflate inca in evaluare

Ne mai mandrim si cu noul nostru site, care dorim sa devin un important suport atat pentru cei care doresc sa afle ultimele noutati din domeniul fondurilor nerambursabile precum si informatii despre cum va putem noi ajuta in atragerea de astfel de fonduri pentru compania dvs.

De asemenea, cu ocazia aniversarii a 3 ani in Romania, a fost inaugurat si noul sediu Vapro Romania,  unde invitam toti clientii nostri precum si pe toti cei dintre dumneavoastra care sunteti interesati de o viitoare colaborare cu noi.

 

Nu putem incheia fara sa nu tragem un semnal de alarma in ceea ce priveste stadiul actual al absorbtiei fondurilor europene in Romania, care la aceasta data reprezinta un procent sub 10%. Acest lucru poate duce la situatia nedorita ca la 31 Decembrie 2010, conform regulii “n+3”, Romania sa fie nevoita sa returneze banii neutilizati catre Uniunea Europeana.
Conform celei mai recente situatii lunare publicata pe site-ul ACIS, la 30 Aprilie 2010, rambursarile efective catre Beneficiari sunt in valoare de 22.303.647 euro (90.809.301 lei). Astfel, rata de absorbtie raportata la alocarea financiara publica pe 2007 (250.543.753 euro)  este de 8.90% si raportata la alocarea financiara publica deschisa pentru perioada 2007 – 2010 (1.534.129.960 euro) este de doar 1.45%.
Consideram ca atuul nostru principal pe piata din Romania este tocmai „intelegerea pietei”, motiv pentru care implicarea noastra in orice proiect european aduce de fiecare data un plus de valoare reala, ce isi are radacinile in concretul mecanismelor de absorbtie a fondurilor europene.

 

Afla mai mult pe noul nostru site: www.vapro.ro

 

 

Pentru orice detalii sau precizari suplimentare va stam la dispozitie:
Irina Zugravu
Mob. +40 730 103 118
E-mail. i.zugravu@vapro.ro

Comentariile sunt închise.

inapoi